Kerst-event

Wij vieren dit jaar ons 110-jarig jubileum en houden op 22 december 2018 als afsluiting een groots Kerstevent met als thema “Follow the star(s)”.

Tijdens dit event nemen wij u mee in de kerst gedachte door middel van hedendaagse muziek, dans, zang en nog veel meer! Er is inmiddels een projectkoor gestart met Klaske Bos als enthousiaste dirigente. Het koor bestaat uit circa 50 enthousiaste vrijwilligers welke druk zijn met de voorbereidingen voor dit evenement. Daarnaast wordt er gedanst onder leiding van dansschool Elle Dancé. Het kinderkoor Een Vrolijk Geluid zal ook haar bijdrage leveren en het licht en geluid van Eric Witteveen zal niet ontbreken. Kortom, een avond om niet te vergeten! Wees er bij, want de toegang is ook nog eens geheel gratis!

Vanaf 19.00 uur begint het event. Er zal een expositie tentoongesteld worden door de Vechtdal Kunstenaars. Tijdens de inloop is er mogelijkheid tot het drinken van een kopje koffie en thee. Na afloop van het evenement vanaf circa 21.30 volgt de afterparty met DJ.

Let op! Er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar dus wees er op tijd bij. Naast de zitplaatsen zullen er voldoende staanplaatsen zijn om het evenementen te kunnen aanschouwen.

Wil je graag meer informatie kijk dan op onze Facebookpagina

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsoren

Veurink
persbericht 7-11
poster kerst event