AMV

Crescendo heeft een groot harmonieorkest met van alle mogelijke instrumenten: fluiten, klarinetten, hobo, saxofoons, trompetten, hoorns, trombones, baritons en tuba’s.
Crescendo heeft ook een malletband met ongestemd slagwerk (snare’s/trommels) en gestemd slagwerk (marimba’s en xylofoons). Voor aankomende muzikanten is er het  jeugdorkest en de jeugdslagwerkgroep. De allerjongste blazers vormen samen  de “Crescendo Talents”.

Algemene Muzikale Vorming (AMV)
Voor de jonge jeugd (groep 1 t/m groep 4) hebben wij een Algemene Muzikale Vorming. We laten kinderen kennismaken met blaasmuziek en slagwerk en de beginselen van muziektheorie. Op speelse wijze leren zij noten en ritmes herkennen, liedjes blazen en trommelen, luisteren en improviseren. Ze mogen diverse instrumenten uitproberen.

Deze lessen beginnen op 4 april 2022 en worden gehouden op maandagen van 16:00 – 17:00 in het Crescendo-gebouw aan de van Reeuwijkstraat 36. De kosten neemt Crescendo voor eigen rekening. Deelname is dus gratis voor de deelnemers!!

Na deze lessen weten de kinderen de eerste beginselen. Daarna is het mogelijk om te starten met een uitgebreide AMV, ent eventueel op het instrument naar keuze.
Per september kunnen de kinderen les gaan volgen op een instrument, welke ze in bruikleen krijgen van Crescendo.

Opgeven kan via info@crescendo-ommen.nl.
Meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in met uw vraag en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Ook kunt u een e-mail versturen naar info@crescendo-ommen.nl.