AMV

Crescendo heeft een groot harmonieorkest met van alle mogelijke instrumenten: fluiten, klarinetten, hobo, saxofoons, trompetten, hoorns, trombones, baritons en tuba’s.
Crescendo heeft ook een malletband met ongestemd slagwerk (snare’s/trommels) en gestemd slagwerk (marimba’s en xylofoons). Voor aankomende muzikanten is er het  jeugdorkest en de jeugdslagwerkgroep. De allerjongste blazers en slagwerkers vormen samen  de “Crescendo Talents”.

Workshops Algemen Muzikale Vorming (AMV)
Zoals elk jaar organiseren we weer een serie van 7 workshops Algemene Muzikale Vorming. Deze  vormt de opstap naar de echte muzieklessen in september.
Kinderen van 7 tot 12 jaar laten we kennismaken met blaasmuziek en slagwerk en de beginselen van muziektheorie. Op speelse wijze leren zij noten en rithmes herkennen, liedjes blazen en trommelen, luisteren en improviseren. Ze mogen diverse instrumenten uitproberen. We sluiten de workshops af met een “concertje” voor de ouders.
Na deze serie weten de kinderen meestal wel of ze door willen gaan met muziekles. Zij kunnen zich begin juni opgeven voor de echte muzieklessen van HaFaMO.
Deze workshops worden gehouden op maandagen van 15:30 – 16:30 u in het Crescendogebouw aan de van Reeuwijkstraat 36. De kosten neemt Crescendo voor eigen rekening. Deelname is dus gratis voor de deelnemers!!

De Crescendo Talents in actie
  1. 8 april
  2. 15 april
  3. 6 mei
  4. 13 mei
  5. 20 mei
  6. 27 mei
  7. 3 juni

Meer informatie? Vul dan ons contactformulier in met uw vraag en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.