Muziek à la carte

Wil jij je muziektalent ontdekken en ervaren hoe leuk muziek maken is? Doe mee met de Muziek à la carte en proef de verschillende smaken van muziek.

Voor wie?

Kinderen uit groep 4, 5 en 6 van de scholen uit de Gemeente Ommen.

Wat gaan we doen?

In 3 korte workshops maak je kennis met alle soorten muziekinstrumenten. Er is een workshop hout (saxofoon, dwarsfluit en klarinet), koper (trompet, trombone) en slagwerk (trom en xylofoon).

Wanneer en hoe laat?

Muziek à la carte is op zaterdagmiddag 3 oktober. De workshops starten om 14:00 en zullen continu worden herhaald. Elke muziekles duurt ongeveer 20min. en je kunt ieder moment deelnemen.

Waar?

De workshops worden gehouden in de drie Ommer vereningsgebouwen:

Hout Crescendo Reeuwijkstraat 36
Koper De Bazuin Haven Noord 1a
Slagwerk SDG Korenmolen 20

Stempelkaart

Bij het eerste te bezoeken gebouw ontvang je een stempelkaart waarop je 4 stempels kunt verzamelen. Eén stempel per workshop/gebouw. In de week van 5 t/m 9 oktober zal een een proefles worden georganiseerd. Na het volgen van de gratis proefles ontvang je de vierde stempel. In ruil voor de volle stempelkaart ontvangen de kinderen een presentje. De proefles kun je samen volgen met een vriend of vriendin.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan Muziek à la carte.

Meedoen?

Kom zaterdag 3 oktober naar één van de verenigingsgebouwen en draai mee in de muziekcarrousel. Vooraf opgeven is niet nodig. Muziek à la carte zal gehouden worden volgens de RIVM richtlijnen.

Voor meer informatie: www.hafamo.nl