Legends of pop

Muziekvereniging Crescendo Ommen geeft zaterdag 9 maart a.s. een groot concert dat helemaal draait om de grote namen uit de geschiedenis van de popmuziek. Het concert vindt plaats in het multifunctioneel centrum de Carrousel. De malletband staat onder leiding van instructeur Wilco Dijk en het orkest staat onder leiding van onze nieuwe dirigent Paul van Dalen. De entree is €5,- (€2,50 voor kinderen). De zaal is open om 19 uur en het concert start om 19:30 u.

Deze keer wordt vooral popmuziek gespeeld, van de Beegees, Earth Wind & Fire, Queen, Stevie Wonder, Enrique Iglesias en Toto. Als afwisseling zijn er afwijkende stijlen opgenomen, zoals kabouter Spillebeen en de Rhapsodie of the Low Countries. Omdat we het niet konden laten.

Al 111 jaar mag Ommen genieten van muziek van Crescendo, wat nooit verveelt. De muzikanten luisteren door het jaar heen allerlei openbare feestelijkheden op, zoals het kerstevent afgelopen december, kerkdiensten op hoogtijdagen, het defilé van de wandelvierdaagse, de koningsdagoptocht en de 4 mei viering. Allemaal in goed overleg met andere verenigingen. Daarnaast bestaat er de lange traditie van het voorjaarsconcert. Dit wordt in ere gehouden omdat het nog steeds van waarde is. De vereniging komt als het ware na de winter uit haar schulp, na veel oefenen in de donkere dagen. Zij bepaalt helemaal zelf de opzet en het thema. Bij dit concert laat de vereniging zien wat ze in huis heeft: plezier en verbinding met en door muziek.