Koningsdag ‘levende historie’

“Gisteren (27-04) had ik opeens een goed gevoel toen Mark zo bezig was: Muziek op straat met alles er omheen is levende historie, heel bijzonder. Een groep mensen van allerlei aard die een eenheid vormt, plezier heeft en pijn lijdt, een man die de rol van baas speelt, een blauwe golf door de stad. Melancholische oude marsen en moderne muziek, gehaktballen en bier”.

Zo stuurt Cees zoon, onze saxofonist en tevens bestuurslid van de vereniging zijn complimenten door binnen het bestuur over een zeer geslaagde dag. Een bericht dat gedeeld mag worden!

Met een mooie groep leden waarvan veel jeugd, hebben wij weer volop ‘blauw’ laten zien tijdens de aubade, en de optocht op Koningsdag. Ondanks de wisselvallige weersvoorspelling kijken we terug op een zeer geslaagde dag met mooi weer. Mark Timmermans heeft dit vastgelegd in een fotoreportage. Hiervan is een klein deel te zien op onze site: bekijk hier de foto’s

Traditioneel getrouw hebben wij deze dag afgesloten met alle deelnemers en vrijwilligers in ons vereniging gebouw met een drankje en een lekkere gehaktbal.

Benieuwd naar onze komende activiteiten? Bekijk hier onze agenda!